Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Ultima actualizare 03 septembrie 2021


ACORDUL TERMENILOR

   Acești Termeni de utilizare constituie un acord legal obligatoriu încheiat între dvs., fie personal, fie în numele unei entități („dumneavoastră”) și Decibel Medianet srl („Companie”, „noi”, „noi” sau „noștri”), cu privire la accesul dvs. și utilizarea site-ului decibel-medianet.ro precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, conectată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, „Site-ul”) .

   Suntem înregistrați în România și avem sediul social la adresa Costache Conachi, Tecuci, 805300, jud. Galați. Site-ul oferă o piață online pentru următoarele bunuri, produse și / sau servicii: Servicii WEB, servicii imobiliare, servicii de coletarie, servicii electronice („Ofertele de piață”).

   Pentru a ajuta site-ul să devină un mediu sigur pentru cumpărarea și vânzarea ofertelor de pe piață, toți utilizatorii sunt obligați să accepte și să respecte acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord că, accesând site-ul și / sau ofertele de pe piață, ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți legat de toți acești Termeni de utilizare.

   DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOATE ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE, ATUNCI ESTE INTERZIS EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ȘI / SAU OFERTELE DE PE PIAȚĂ ȘI TREBUIE ÎNCETĂ UTILIZAREA IMEDIATĂ.

   Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe Site din când în când sunt încorporate în mod expres aici prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări sau modificări la acești Termeni de utilizare în orice moment și din orice motiv.

   Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică pentru fiecare astfel de modificare.

   Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și va fi considerat că ați fost informat și ați acceptat modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea continuă a site-ului după data la care sunt postate aceste Condiții de utilizare revizuite.

   Informațiile furnizate pe site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate din nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară .

   În consecință, acele persoane care aleg să acceseze site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singure responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care sunt aplicabile legile locale.

   Site-ul nu este adaptat pentru a se conforma reglementărilor specifice industriei (Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA), Legea federală privind gestionarea securității informațiilor (FISMA) etc.), deci dacă interacțiunile dvs. ar fi supuse unor astfel de legi, este posibil să nu utilizați acest site. Nu puteți utiliza site-ul într-un mod care ar încălca legea Gramm-Leach-Bliley (GLBA).

   Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 18 ani. Persoanele sub vârsta din 18 nu li se permite să utilizeze sau să se înregistreze pe site sau să utilizeze ofertele de pe piață.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

   Daca nu sunt alte indicatii, site-ul și ofertele de pe piață sunt proprietatea noastră privată și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitate, software, designuri de site-uri web, audio, video, text, fotografii și grafica de pe site (colectiv, „conținutul”) și mărcile comerciale, serviciul mărcile și siglele conținute în acestea („mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau sunt licențiate nouă și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile concurenței neloiale ale Uniunii europene, legile internaționale privind drepturile de autor și convențiile internaționale.

   Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a site-ului sau a ofertelor de pe piață și niciun conținut sau mărci nu poate fi copiat, reprodus, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, tradus, transmis, distribuit, vândut, autorizat sau exploatat în alt mod pentru orice scop comercial, fără scrisul nostru prealabil expres permisiune.

   Cu condiția ca dumneavoastră să fiți eligibil pentru a utiliza site-ul, vi se acordă o licență limitată de acces și utilizați site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei porțiuni a conținutului numai pentru dvs. personal, fără drept de utilizare comercială.

REPREZENTĂRILE UTILIZATORULUI

  Prin utilizarea site-ului sau a ofertelor de pe piață, declarați și garantați că:

 •   aveți capacitatea legală și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare;
   nu ești un minor în jurisdicția în care locuiți;
 •  nu veți accesa site-ul sau ofertele de pe piață prin mijloace automate sau neumane, fie prin intermediul unui bot, script sau in caz contrar;
 •   nu veți utiliza Site-ul pentru nicio ilegalitate sau scop neautorizat;
 •   utilizarea de către dvs. a site-ului sau a ofertelor de pe piață nu va încălca nicio lege sau regulament aplicabil.

   Dacă furnizați informații care sunt neadevărate, inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete, avem dreptul să vă suspendăm sau să vă închidem contul și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

   Nu puteți utiliza site-ul sau ofertele de pe piață în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în utilizarea ofertelor de pe piață nu puteți încălca legile. Printre ofertele neautorizate de pe piață sunt următoarele:

 • substanțe intoxicante de orice fel;
 • droguri ilegale sau alte produse ilegale;
 • băuturi alcoolice;
 • jocuri de noroc;
 • pornografie sau conținut grafic pentru adulți,
 • imagini sau alte produse pentru adulți.

   Postarea oricăror produse sau conținut neautorizat poate duce la închiderea imediată a contului dvs. și la interzicerea pe tot parcursul utilizării Site-ului.

   Suntem furnizor de servicii și nu facem nici o declarație cu privire la siguranță, eficacitate, adecvare, precizia, disponibilitatea, prețurile, evaluările, recenziile sau legalitatea oricăruia dintre informațiile conținute pe site sau ofertele de pe piață afișate sau oferite prin intermediul Site-ului.

OFERTE DE PIAȚĂ

   Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de oferte oferite sau disponibile din piață pe site. Toate descrierile sau prețurile, ofertele din piață pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă, la propria noastră discreție. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice ofertă pe piață în orice moment din orice motiv.

ACHIZIȚII ȘI PLATĂ

Acceptăm următoarele forme de plată:

   Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile din ofertele de pe piață efectuate prin intermediul site-ului.

   De asemenea, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile de cont și de plată, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată și data de expirare a cardului de plată, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

   Impozitul pe vânzări va fi adăugat la prețul achizițiilor, după cum ne considerăm necesare. Putem modifica prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi în Lei (RON).

   Sunteți de acord să plătiți toate taxele la prețurile în vigoare atunci pentru achizițiile dvs. și orice taxe de expediere aplicabile și ne autorizați să taxăm furnizorul de plată ales pentru orice astfel de sume la plasarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli în stabilirea prețurilor.

   Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană.

   Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, aceeași metodă de plată și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare sau de expediere. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

ACTIVITĂȚI INTERZISE

   Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alte scopuri decât cel pentru care punem site-ul la dispoziție. Site-ul nu poate fi utilizat abuzând de practici necomerciale, cu excepția celor care sunt aprobate sau aprobate în mod specific de noi.

   În calitate de utilizator al site-ului, sunteți de acord să nu:

1. Utilizați site-ul pentru a face publicitate sau pentru a oferi vânzare de bunuri și servicii.

CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATOR

   Site-ul nu oferă utilizatorilor posibilitatea să posteze conținut. Este posibil să vă oferim posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, efectua, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, scrieri, video, audio, fotografii , grafică, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”).

   Contribuțiile pot fi vizibile de către alți utilizatori ai site-ului și prin intermediul site-urilor web terțe. Ca atare, orice contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate a site-ului. Când creați sau puneți la dispoziție orice contribuții, declarați și garantați că:

   Crearea, distribuția, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar nu se limitează la drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale, secretul comercial , sau drepturile morale ale oricărui terț.

   Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, consimțământurile, eliberările și permisiunile necesare pentru a utiliza și a ne autoriza pe noi, pe site și pe ceilalți utilizatori ai site-ului să vă utilizeze contribuțiile în orice mod prevăzut de site. și acești Termeni de utilizare.

  Aveți consimțământul, eliberarea și / sau permisiunea scrisă a fiecărei persoane identificabile din Contribuțiile dvs. de a folosi numele sau asemănarea fiecărei astfel de persoane identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de către Site și acești Termeni de utilizare.

 • Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, corespondență în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obraznice, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, calomnioase sau inacceptabile în alt mod (așa cum am stabilit noi).
 • Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocoresc, denigrează, intimidează sau abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt utilizate pentru a hărțui sau a amenința (în sensul legal al acestor termeni) nicio altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau a unei clase de oameni.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă referitoare la pornografia infantilă sau destinată în alt mod să protejeze sănătatea sau bunăstarea minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă altfel sau nu fac legătura cu materiale care încalcă nicio prevedere a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau regulament aplicabil.

   Orice utilizare a site-ului sau a ofertelor de pe piață care încalcă cele de mai sus încalcă acești termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la încetarea sau suspendarea drepturilor dvs. de utilizare a site-ului și a ofertelor de pe piață.

TRIMITERI

   Confirmați și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații referitoare la site-ul sau ofertele de pe piață („Trimiteri”) furnizate de dvs. către noi sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă.

   Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală, și vom avea dreptul la utilizarea și difuzarea nerestricționată a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau despăgubire.

   Prin prezenta renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de trimiteri și garantați că orice astfel de trimiteri sunt originale pentru dvs. sau că aveți dreptul de a trimite astfel de trimiteri.

   Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru orice presupusă sau efectivă încălcare sau deturnare a vreunui drept de proprietate în Trimiterile dvs.

MANAGEMENTUL SITE-ULUI

 Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a:

 •  monitoriza Site-ul pentru încălcări ale acești Termeni de utilizare;
 •  
 • să ia măsuri legale adecvate împotriva oricui care, în numai la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv fără limitarea, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii;
 • în în care refuzați, restricționați accesul, limitați disponibilitatea sau dezactivarea (în măsura posibilului tehnologic) a oricăruia dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora;
 • la propria noastră discreție și fără limitare, notificare sau răspundere, pentru a elimina de pe Site  toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre;
 • gestionează în alt mod Site-ul într-o manieră concepute pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita corectitudinea funcționarea site-ului și a ofertelor de pe piață.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

  Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Prin utilizarea site-ului sau a ofertelor de pe piață, sunteți de acord să fiți legat de politica noastră de confidențialitate postată pe site, care este încorporată în acești termeni de utilizare. Vă rugăm să fiți anunțați că site-ul și ofertele de pe piață sunt găzduite în România.

   Dacă accesați site-ul sau ofertele de pe piață din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau divulgarea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea în continuare a site-ului, transferați datele dvs. în România și sunteți de acord să transferați datele dvs. și să le prelucrați în România.

TERMEN ȘI ÎNCETARE

   Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și efect în timp ce utilizați site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ DISPOZIȚIE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL SĂ  ÎNCHIDEM ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI LA OFERTELE DE PIAȚĂ (INCLUSIV CERTE ADRESE IP) PENTRU ORICE MOTIV SAU FĂRĂ NICIUN MOTIV, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORICĂREI ÎNCĂLCĂRI ALE PACTULUI CONȚINUT ÎN ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SAU AL ORICĂRII LEGI APLICABILE SAU REGULAMENTULUI.

Dacă încetăm sau vă suspendați contul din orice motiv, vi se interzice înregistrarea și crearea unui cont nou sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele orice terță parte, chiar dacă ați putea acționa în numele terței părți. Pe lângă închiderea sau suspendarea contului, ne rezervăm dreptul să întreprindem acțiuni judiciare adecvate, inclusiv, fără a se limita la urmărirea civilă, acțiune penală și ordonanțială.

MODIFICĂRI ȘI INTERRUPȚII

   Ne rezervăm dreptul de a modifica, modifica sau elimina conținutul site-ului în orice moment sau din orice motiv, la propria noastră discreție, fără notificare prealabilă.

Cu toate acestea, nu avem nicio obligație să actualizăm orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe total sau parțial Ofertele de pe piață fără notificare în orice moment.

   Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea site-ului sau a ofertelor de pe piață.

   Nu putem garanta Ofertele de pe site și piață vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să experimentăm hardware, software, sau alte probleme sau necesitatea de a efectua întreținere legată de Site, rezultând în întreruperi, întârzieri sau erori.

   Noi ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica site-ul sau ofertele de pe piață în orice moment sau din orice motiv, fără a vă notifica.

   Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, deteriorare sau inconvenient cauzat de incapacitatea dvs. de a accesa sau utiliza site-ul sau ofertele de pe piață în timpul orelor de nefuncționare sau întreruperea ofertei de pe site sau de pe piață.

LEGEA APLICABILĂ

   Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite a contractelor pentru vânzările internaționale de bunuri este exclusă în mod expres. Dacă reședința dvs. obișnuită se află în UE și sunteți consumator, dețineți în plus protecția pe care vi-o asigură dispozițiile legale obligatorii din țara dvs. de reședință.

   Decibel Medianet srl și dumneavoastră amândoi sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din ROMÂNIA, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru apărarea drepturilor dvs. de protecție a consumatorilor în ceea ce privește aceste Condiții de utilizare în România sau în țara UE în care locuiți.

SOLUȚIONARE A LITIGIILOR

    Negocieri informale pentru a accelera rezolvarea și a controla costul oricărei dispute, controverse sau revendicări legate de acești Termeni de utilizare (fiecare „Dispută” și colectiv, „Disputele”) aduse de dvs. sau de noi (individual, o „Părți” și colectiv, „Părțile”), părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice diferend (cu excepția diferendelor prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal timp de cel puțin 15 zile înainte de inițierea arbitrajului. Astfel de negocieri informale încep cu notificarea scrisă a unei părți către cealaltă parte.

Arbitraj obligatoriu

  Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu acest contract, inclusiv orice întrebare referitoare la existența, valabilitatea sau rezilierea acestuia, va fi trimis și soluționat în cele din urmă de Curtea Internațională de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera Europeană de Arbitraj (Belgia, Bruxelles, Avenue Louise, 146) conform Regulilor acestui ICAC, care, ca urmare a referirii la acesta, este considerat ca parte a acestei clauze. Limba procedurilor este româna.

Restricții

  Părțile convin că orice arbitraj se va limita la Disputa dintre părți în mod individual. În măsura permisă de lege,

 • niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură;
 • nu există autoritate pentru orice diferend să fie arbitrat pe bază de acțiune colectivă sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă;
 • nu există niciun drept sau autoritate pentru ca o Dispută să fie adusă în calitate de reprezentant pretins în numele publicului larg sau al oricărei alte persoane.
 • Excepții de la negocieri și arbitraj informale
 • Părțile sunt de acord că următoarele litigii nu sunt supuse dispozițiilor de mai sus referitoare la negocierile informale și arbitrajul obligatoriu:
 • orice litigii care doresc să aplice sau să protejeze sau care privesc validitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți;
 • orice dispută legată de sau care decurge din acuzații de furt, piraterie, invazie a vieții private sau utilizare neautorizată;
 •  orice cerere de despăgubire.

   În cazul în care se consideră că această prevedere este ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Disputa care se încadrează în acea porțiune a acestei prevederi considerată ilegală sau inaplicabilă, iar o astfel de Dispută va fi decisă de o instanță de jurisdicție competentă din cadrul instanțelor enumerate pentru jurisdicția de mai sus, iar părțile convin să se supună jurisdicției personale a instanței respective.

CORECȚII

  Pot exista informații de pe site care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la ofertele de pe piață, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații.

  Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și modificarea sau actualizarea informațiilor de pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

  ÎN NICI UN CAZ NICI NOI, NICI DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOSTRU NU SUNTEM RĂSPUNDERI față de DUMNEAVOASTRĂ SAU ORICE TERȚ PENTRU ORICE DOMENIU DIRECT, INDIRECT, CONSECUȚIAL, EXEMPLAR, INCIDENTAL, SPECIAL SAU PUNITIV, INCLUSIV PROFITUL PIERDUT, VENITURILE PERDUTE, PIERDEREA DE DATE, SAU ALTE DAUNE REZULTATE DIN UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SITE-ULUI SAU OFERTELE DE PE PIAȚĂ.

INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să ne apărăm, să ne despăgubim și să ne menținem inofensivi, inclusiv filialele noastre, afiliați și toți ofițerii, agenții, partenerii noștri respectivi și angajați, din și împotriva oricărei pierderi, daune, răspunderi, creanțe sau cereri, inclusiv onorariile și cheltuielile rezonabile ale avocaților, efectuate de orice terță parte din cauza sau care rezultă din:

(1) utilizarea ofertelor de pe piață;
(2) încălcarea acestor Condiții de utilizare;
(3) orice încălcare a declarațiilor și garanțiilor dvs. prevăzute în acești Termeni de utilizare;
(4) încălcarea de către dvs. a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală; sau
(5) orice act dăunător manifest față de orice alt utilizator al Site-ului sau al Ofertelor din Piață cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului.

   Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dvs., să ne asumăm apărarea și controlul exclusiv al oricărei chestiuni pentru care vi se cere să ne despăgubiți și sunteți de acord să colaborați, pe cheltuiala dvs., cu apărarea noastră a acestor creanțe.

   Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă informa cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri după ce am luat cunoștință de aceasta.

DATELE UTILIZATORULUI

   Vom menține anumite date pe care le transmiteți site-ului în scopul gestionării performanța ofertelor de pe piață, precum și date referitoare la utilizarea dvs. de către ofertele de pe piață.

  Deși efectuăm regulat copii de siguranță de rutină de date, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le  transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Ofertele de pe piață.

  Ești de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau corupție date și renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din astfel de date pierderea sau corupția unor astfel de date.

COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMNATURI

 Vizitarea site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicații electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le oferim electronic, prin e-mail și pe site, să îndeplinească orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie scrisă.

 SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNATURILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMENZILOR ȘI ALTOR ÎNREGISTRĂRI ȘI A LIVRĂRII ELECTRONICE A NOTIFICĂRILOR, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR TRANZACȚIILOR INIȚIATE SAU COMPLETATE DE NOI SAU PE SITE.

 Prin prezenta renunțați la orice drepturi sau cerințe conform oricăror legi, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor non-electronice, sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc decât mijloacele electronice.

DIVERSE

   Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe site sau cu privire la ofertele de pe piață constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi. Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va acționa ca o renunțare la acest drept sau prevedere.

    Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricăror sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi răspunzători sau răspunzători pentru orice pierdere, deteriorare, întârziere sau eșecul acțiunii cauzate de orice cauză dincolo de controlul nostru rezonabil.

   În cazul în care o dispoziție sau o parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea dispoziție sau o parte a dispoziției este considerată separabilă de la acești Termeni de utilizare și nu afectează validitatea și aplicabilitatea prevederi.

   Nu există nicio întreprindere în comun, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizarea Ofertelor de pe piață. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că le-am redactat.

   Prin prezenta renunțați la toate apărările pe care le-ați putea avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părți pentru a executa acești Termeni de utilizare.

CONTACTEAZĂ-NE

   Pentru a rezolva o reclamație privind site-ul sau ofertele de pe piață sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea site-ului sau a ofertelor de pe piață, vă rugăm să ne contactați la:

Decibel Medianet srl
str. Costache Conachi, nr. 7
Loc. Tecuci, 805300, jud. Galați, România
Tel.: +40 761.366.123
decibel@decibel.ro

Logo decibel medianet1_300x89

Decibel Medianet a acumulat experiență de peste 25 în domeniul electronicelor și peste 11 ani în domeniul creării și promovării site-urilor web.

Contact Info

Adresa sediului

Tecuci, str. Costache Conachi, nr. 7, jud Galați

Ne poți suna la telefon

+4 0761.366.123

Trimite un e-mail

contact@decibel-medianet.ro